Elindult a KKI új podcast csatornája a "Kilátás a hegyről".

A "Kilátás a hegyről" a Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI) podcast csatornája. Kéthetente jelentkező műsorunk legfőbb célja olyan összefüggések megvilágítása, amelyekre a szokásos néhány perces tévé- és rádióinterjúkban nincsen lehetőség, de mégis fontosak a világpolitika megértéséhez. 

Az első részben az Intézet kutatói: Ugrósdy Márton, Wagner Péter és Németh Bence elemzi a Trump-adminisztráció bel-, kül- és biztonságpolitikai kilátásait Szalai Máté moderálásában.

Második epizódunkban Bakodi Péter (a Magyar Idők újságírója), Egeresi Zoltán (a Stratégiai és Védelmi Kutatóintézet kutatója, a KKI külső szakértője)és Szalai Máté (a KKI közel-keleti programkoordinátora és a Budapesti Corvinus Egyetem tanársegédje) tekintették át a török bel- és külpolitika legfontosabb kérdéseit Wagner Péter (a KKI vezető kutatója) moderálásában.

A harmadik részben Csornai Zsuzsanna moderálásában Nagy Sándor Gyula, Póti László és Ugrósdy Márton elemezték az Európai Unió kilátásait a világpolitikai változások fényében.